THE BEST SIDE OF ξενοδοχεια κυπαρισσια

The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια

The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια

Blog Article

Στριμωγμένη σε γκαράζ πλοίου η Μυρτώ – «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του πληρώματος» καταγγέλλει η μητέρα της

Παρόλο που δεν είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μαζεύει πλήθος επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο.

Ανακαινίσεις / Τεχνικές εργασίες Κάνεις ανακαίνιση; Πάρε προσφορές από επαγγελματίες.

Δυστυχώς το Κυπαρίσσι είναι δύσκολα προσβάσιμο. Ο δρόμος έχει πάρα πολλές στροφές και πολύ στενός σε πολλά σημεία, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Το κάλλος όμως του τόπου σε αποζημιώνει!

Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που μοιάζει να ανήκει σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, ενώ βρίσκεται στη Λακωνία στους πρόποδες του Πάρνωνα. Είναι λόγο δύκολη η πρόσβαση από ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές που δύσκολα τον ξανακάνεις παρά μόνο για να φύγεις.

Κρυμμένο πίσω από τεράστιους βράχους και βαθιά φαράγγια, το Κυπαρίσσι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και χαλάρωση.

Για την πρόληψη των προσβολών, συνιστάται να κλαδεύετε τα προσβεβλημένα κλαδιά και να τα καταστρέφετε.

Μια κοινή ασθένεια που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι η σήψη των ριζών.

Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».

Και τέλος η Μητρόπολη, το τελευταίο αλλά όχι here λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι του χωριού, που βλέπει στην ομορφότερη παραλία του.

Η επίσκεψη μέσα από πικροδάφνες, γαλατσίδες, κιτρινοξιλιές, συκιές και σχοίνα στο αρχαίο Ασκληπιείο και στα ξωκλήσια επάνω από τον γραφικότατο συνοικισμό Βρύση. Βλέπεις, ακούς και ευφραίνεσαι το νερό που αναπηδά μέσα από τον βράχο καθώς υπόγεια κατεβαίνει από τις κορυφές του Πάρνωνα και αναβλύζει για να υδροδοτήσει το Κυπαρίσσι και να ποτίσει την καλλιεργήσιμη γη ολόγυρα.

Αν αναζητάτε νυχτερινή ζωή θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς τον Αβλέμονα ή τη Χώρα.

Ο οικισμός έχει κτιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται από τους πειρατές, οι οποίοι λεηλατούσαν της ακτές της Πελοποννήσου. Αργότερα, όταν δεν υπήρχε, πλέον κίνδυνος, δημιουργήθηκαν οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Παραλία και Μητρόπολη.

Θες να μάθεις τις τιμές και τις τάσεις της αγοράς ακινήτων;

Report this page